Logotipo librería Marcial Pons
Senyors i vassalls del segle XX

Senyors i vassalls del segle XX
una explicació fonamental i clara dels conflictes internacionals

  • ISBN: 9788495616364
  • Editorial: La Campana Editorial
  • Lugar de la edición: Barcelona. España
  • Colección: Obertures
  • Encuadernación: Rústica
  • Medidas: 22 cm
  • Nº Pág.: 361
  • Idiomas: Catalán

Papel: Rústica
21,00 €
Agotado/Descatalogado. Puede solicitar búsqueda.

Servicio de búsqueda de libros

Este libro está agotado o descatalogado por la editorial. Si lo desea podemos buscar esta obra en librerías de saldo y ocasión.

Sí, por favor búsquenme este libro

Resumen

El món ha entrat al segle XXI prescindint dels bons desigs amb què l’havíem rebut. L’esperança que havia desvetllat l’última dècada del convuls segle XX, amb l’ensorrament del mur de Berlín el novembre de 1989, s’esvaïa amb la tragèdia d’un altre ensorrament, el de les Torres Bessones a Nova York l’onze de setembre de 2001. Així mateix, els plans de pau al pròxim Orient de principis dels noranta han donat pas a un dels períodes més tensos i plens de violència entre Israel i Palestina. I, encara, la “idea” d’un terrorisme internacional de rostre invisible ha acabat justificant tota mena de guerres arbitràries, de Txetxènia a l’Iraq passant per l’Afganistan.

El llibre d’Antoni Segura ens proporciona una mirada clara, completa i ben documentada sobre els principals escenaris de conflicte al món. Descobrim com hem passat del vell equilibri entre les dues grans potències mundials, els Estats Units i la Unió Soviètica, a un nou estat de desequilibri que ha fet visible que vivim en un món de senyors i vassalls.

Antoni Segura ens descriu de manera magistral com els interessos econòmics dels més poderosos segueixen portant-los a voler dominar les noves zones estratègiques al preu que sigui.

Aquest llibre ens permetrà comprendre de manera precisa allò que més ens inquieta: els múltiples escenaris mundials d’un conflicte global que ens passa per davant de casa.

Resumen

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información