Logotipo librería Marcial Pons
Urbanisme pràctic 1

Urbanisme pràctic 1
La protecció de la legalitat urbanística

  • ISBN: 9788417466008
  • Editorial: Atelier
  • Lugar de la edición: Barcelona. España
  • Colección: Práctica Profesional
  • Encuadernación: Rústica
  • Medidas: 24 cm
  • Nº Pág.: 656
  • Idiomas: Catalán

Papel: Rústica
83,20 €
Sin Stock. Disponible en 7/10 días.

Resumen

Aquest és el primer manual pràctic de protecció de la legalitat urbanística a Catalunya. És el primer volum, d’una sèrie de tres, que posteriorment es complementarà amb un volum dedicat al planejament i un altre a la gestió urbanística, i que conformaran els manuals pràctics de procediments urbanístics més complets a Catalunya.
Aquest primer volum incorpora models pràctics per la tramitació de tots tipus de llicències i autoritzacions, en qualsevol tipus de sòl, que les corporacions locals poden desenvolupar en l’exercici de les seves competències urbanístiques. Igualment es preveuen modelatges per l’exercici de la potestat sancionadora i de restabliment de l’ordenament jurídic urbanístic i, fins i tot, el procediment per tal de procedir a la declaració de nul·litat i anul·labilitat de llicències.
Es tracta d’un llibre i CD que incorpora tots els models d’actes, informes, comunicacions i notificacions que són necessaris per a cada tipus d’expedient. Cada document incorpora les referències de la normativa aplicable i estan adaptats a la legislació vigent de procediment administratiu i a la llei 39/2015 de l’1 d’octubre. També inclou la més recent sentència del Tribunal Constitucional en relació al silenci administratiu en l’atorgament de llicències i autoritzacions.
La documentació ha estat elaborada per secretaris municipals, fet que fa que l’obra tingui un caràcter eminentment pràctic.
En definitiva, es tracta d’una obra imprescindible per a ajuntaments i professionals del dret i de l’urbanisme a Catalunya.

Inclou CD-ROM.

Resumen

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información