Logotipo librería Marcial Pons
En clau de procés

En clau de procés
11 conceptes polítics

  • ISBN: 9788425442469
  • Editorial: Herder Editorial
  • Lugar de la edición: Barcelona. España
  • Encuadernación: Rústica
  • Medidas: 22 cm
  • Nº Pág.: 176
  • Idiomas: Catalán

Papel: Rústica
15,00 €
Sin Stock. Disponible en 7/10 días.

Resumen

Una obra que té com a objectiu plantejar noves revisions crítiques que enriqueixin en matisos i aprofundeixin en la semàntica de l'actual situació política a Catalunya.

L’anomenat «procés» català és un fenomen que ha traspassat els estrats polítics i s’hi ha intervingut tant des de l’àmbit social com des del jurídic. En efecte, totes les accions sociopolítiques realitzades durant aquests anys han generat intensos debats pel que respecta a la relació d’encaix entre Catalunya i Espanya. En el debat públic, conceptes com referèndum, constitució, democràcia o nació estan sent utilitzats a bastament segons els interessos de qui els empra. Conscients que en tot discurs hi ha una part d’arbitrarietat, és necessari, ara més que mai, plantejar l’exercici de reflexió honesta al voltant de les posicions existents, tant de les pròpies com de les alienes.
Onze nocions claus són presentades per especialistes que, al seu torn, hauran de respondre cinc preguntes sobre la seva intervenció. D’aquesta manera, En clau de procés vol donar veu a un ampli ventall de perspectives perquè sigui el mateix lector qui faci l’exercici, en la formulació de les conclusions pròpies, de discernir entre la convicció i la imparcialitat.

Daniel Innerarity · Esther Giménez-Salinas · Montserrat Nebrera · Ferran Requejo · Marc Sanjaume · Argelia Queralt · Marina Subirats · Astrid Barrio · Álex Sàlmon · Neri Daurella · Borja de Riquer · Laia Bonet · Montserrat Guibernau.

Resumen

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información