Logotipo librería Marcial Pons
Noves tendències en finances corporatives

Noves tendències en finances corporatives
Bases conceptuals i aplicacions pràctiques

  • ISBN: 9788415735625
  • Editorial: Profit Editorial
  • Lugar de la edición: Barcelona. España
  • Encuadernación: Rústica
  • Medidas: 23 cm
  • Nº Pág.: 288
  • Idiomas: Catalán

Papel: Rústica
18,95 €
Sin Stock. Envío en 7/10 días.

Resumen

Les finances corporatives tenen com a principal objectiu elevar el valor de l’empresa i, per tant, el de les accions que integren el capital social. Per a això, han de trobar un equilibri adequat entre els subobjectius de rendibilitat, risc i liquiditat. La rendibilitat persegueix aconseguir el màxim rendiment de les inversions efectuades; el risc, al seu torn, està íntimament relacionat amb la rendibilitat, ja que a més rendibilitat més risc i viceversa. Pel que fa al nivell de liquiditat, mantenir un nivell adequat permet poder afrontar els diferents compromisos de pagament, la qual cosa és imprescindible perquè l’empresa pugui funcionar amb normalitat.
En aquest número abordem alguns dels temes clau relacionats amb les finances corporatives com són la selecció d’inversions, el finançament de les finances corporatives, les reestructuracions empresarials, la valoració d’empresa, la política de dividends o el govern corporatiu. Per a això hem comptat amb la col•laboració dels autors Oriol Amat, Xavier Puig, Jordi Fabregat, Rafael Sambola, Francisco J. López Lubián Josep Torres Pruñonosa, Pol Santandreu, Valentín Azofra, Fernando Gómez Bezares, Amaia Apraiz , Kurt Desender, Mónica LopezPuertas, Marc Garriga i Ignacio Festes.
Amb aquest conjunt de treballs es pretén oferir una visió detallada dels aspectes conceptuals i pràctics de les noves tendències en finances corporatives, tant des d’una perspectiva professional com des de la perspectiva de la recerca.

Resumen

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información