Logotipo librería Marcial Pons
Dret internacional privat del principat D'Andorra

Dret internacional privat del principat D'Andorra
.Vol. I

Papel: Rústica
20,00 €
Agotado/Descatalogado. Puede solicitar búsqueda.

Servicio de búsqueda de libros

Este libro está agotado o descatalogado por la editorial. Si lo desea podemos buscar esta obra en librerías de saldo y ocasión.

Sí, por favor búsquenme este libro

Resumen

Per primera vegada es publicada un text del Dret internacional privat del Principat d`Andorra, entenedor, pràctic i útil per als teòrics i per als pràctics del Dret. El seu autor, Ramon VIÑAS I FARRÉ, havia publicat llibres i nombrosos articles sobre les Institucions i el Dret del Principat. Amb ocasió del primer Curs de Postgrau en Dret Andorrà, realizat a la Universitat d` Andorra, l`autor va refer temes ja publicats i aprofità l`avinentesa per a redactar-ne de nous. Aquest primer volum, dividit en tres parts, tracta de la formaciò històrica, fonts y problems d`aplicació de les normes del Dret internacional privat andorrà; del Dret proccesal civil internacional; del Dret de la nacionalitat i d`estrangeria. El lector s`adonarà del caràcter fragmentari i insuficient dels textos legals positius, el que farà sobresortir el paper de la jurisprudència, que no s`ha limitar a ésser un complement de l`Ordenament jurìdic andorrà, sinó que, en els supòsits de llacunes legals, ha aportat solucions per a curullar-les. Aquesta obra apareix amb el propósit de constituir l`inici d`una nova col.lecciò de textos jurídics del principat d`Andorra, feta per Marcial Pons Ediciones Jurídicas y Sociales, S.A.L `autor ha de manifestar un agraïment especial per lájut proporcionat pel Copríncep Episcopal que ha fet possible la publicaciò d`aquest primer volum del Dret internacional privat del Principat d`Andorra.Pròleg d'Alegria Borràs

ÍNDICE (RESUMEN): El sistema de Dret internacional privat. Formació histórica, Fonts i problemes d'aplicació de les normes de Dret internacional privat. Dret proccesal civil internacional. Dret de nacionalitat i d'estrangeria.

Resumen

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información