Logotipo librería Marcial Pons
De les armes a les urnes

De les armes a les urnes
coses que volia saber sobre ERC i no s'atrevia a preguntar

  • ISBN: 9788497343015
  • Editorial: La Esfera de los Libros
  • Lugar de la edición: Barcelona. España
  • Edición número: 2ª ed.
  • Encuadernación: Rústica
  • Medidas: 24 cm
  • Nº Pág.: 324
  • Idiomas: Catalán

Papel: Rústica
19,00 €
Agotado/Descatalogado. Puede solicitar búsqueda.

Servicio de búsqueda de libros

Este libro está agotado o descatalogado por la editorial. Si lo desea podemos buscar esta obra en librerías de saldo y ocasión.

Sí, por favor búsquenme este libro

Resumen

Així que preparin-se per un viatge coral a les entranyes de l'independentisme on esperem treure l'entrellat d'una història amb final feliç. Avui Catalunya és un país pacificat que opta per resoldre les coses en clau política, i el catalanisme sobiranista dels Nacionalistes d'Esquerra de Carod, Huguet, Carbonell i Bench, conviu amb l'independentisme desarticulat dels vuitanta d'Oliveras, Vendrell, Cerdà, Cervelló, en una prou harmoniosa col.laboració que els ha obert unes expectatives inimaginables fa poc temps. Són partit de govern i és clar no els agrada, ara mateix, que repassem alguns dels fils que porten a l'actual esquerra nacional, però ja que hi som arremanquem-nos les mànigues i contemplem la fulgent narració d'una gent i un partit que han convertit l'impuls vital dels anys vuitanta en l'idealisme pràctic del segle XXI. Aquest no és un informe del comitè central ni una tesi doctoral. És la visió d'una gent i d'un país passada per els ulls d'algú que modestament va participar en allò que alguns anomenàvem l'independentisme combatiu. Si avui el terme ja és moda, i fins i tot queda bé, és perquè uns altres van fer la feina bruta. Que tots els biografiats siguin avui militants d'Esquerra Republicana de Catalunya és, o hauria de ser, un honor pel partit. Per tant, estan avisats. Aquest llibre serà el que Déu vulgui, però d'una cosa n'estic segur: no els deixarà indiferents.

Resumen

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información