Logotipo librería Marcial Pons
Aproximació a les problemàtiques de la gestió de l`aigua a Catalunya

Aproximació a les problemàtiques de la gestió de l`aigua a Catalunya

  • ISBN: 9788461726981
  • Editorial: Fundación Agbar
  • Lugar de la edición: Barcelona. España
  • Colección: Gestió de l´aigua
  • Encuadernación: Rústica
  • Medidas: 25 cm
  • Nº Pág.: 360
  • Idiomas: Catalán

Papel: Rústica
25,00 € 23,75 €
Stock en Almacén

Resumen

La gestió de l`aigua a catalunya és un assumpte complex. El clima eminentment mediterrani, amb una pluviometria molt irregular, la reduïda mida de les seves conques o la distribució territorial de les activitats socioeconòmiques que s´hi desenvolupen-i per tant de les demandes d´aigua, són alguns dels factors clau que expliquen aquesta complexitat. L´existència de dues àrees clarament diferenciades quant a la responsabilitat administrativa (les conques catalanes de l´Ebre i les conques internes de Catalunya) tambè suposa un condicionant d´importància a l´hora d`obtenir una gestió eficaç i homogènia dels recursos hídrics al territori.

Els episodis de sequera que ocorren periòdicament, i que suposen l´amenaça de restriccions en el subministrament d`aigua a mès de quatre milion de persones, les incerteses en la consolidació dels regadius a la plana de Lleida, o la confrontació territorial a causa dels cabals ecològics del delta de l`Ebre són algunes de les problemàtiques que deriven d´aquesta situació. Cal, per tant, avançar amb calma i pas ferm cap a una gestió integrada dels recursos hídrics que permeti resoldre de manera satisfactòria i amb visió global aquestes problemàtiques.

El present llibre, emmarcat en la nova col-lecció sobre Gestió de l`Aigua, neix amb la voluntat de presentar, de manera integral i robusta, la qüestiò dels recursos hídrics a Catalunya, aixì com les diferents solucions que permetin millorar-ne la gestió.

Resumen

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información