Logotipo librería Marcial Pons

Dret canònic
universal i particular de Catalunya

Papel: Rústica
27,05 €
Agotado/Descatalogado. Puede solicitar búsqueda.

Servicio de búsqueda de libros

Este libro está agotado o descatalogado por la editorial. Si lo desea podemos buscar esta obra en librerías de saldo y ocasión.

Sí, por favor búsquenme este libro

Resumen

Els estudis de dret canònic, en la seva llarga tradició històrica a les Facultats de Dret, responen a la particular importància que l&ordenament jurídic de l&Església catòlica ha mantingut en el nostre país, fins a formar part principal de la tradició jurídica catalana. Per aquesta raó, es feia necessari comptar amb una obra que posés a l&abast del jurista les nocions més importants del dret canònic històric i actual, destacant els principis bàsic d&aquest peculiar ordenament, així com la seva evolució i els interrogants que actualment planteja a la ciència jurídica. ÍNDICE (RESUMEN): Introducció general. Evolució històrica del Dret canònic. El Dret canònic a Catalunya. Naturalesa i principis del Dret canònic. Normes i actes canònics. Dret administratiu canònic. Subjectivitat canònica. Dret patrimonial. Dret penal.

Resumen

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información