Logotipo librería Marcial Pons
Comentari al llibre quart del Codi civil de Catalunya, relatiu a les successions

Comentari al llibre quart del Codi civil de Catalunya, relatiu a les successions

  • ISBN: 9788492788095
  • Editorial: Atelier
  • Lugar de la edición: Barcelona. España
  • Encuadernación: Cartoné
  • Medidas: 24 cm
  • Volumen: 2
  • Nº Pág.: 1730
  • Idiomas: Catalán

Papel: Cartoné
125,00 €
Agotado/Descatalogado. Puede solicitar búsqueda.

Servicio de búsqueda de libros

Este libro está agotado o descatalogado por la editorial. Si lo desea podemos buscar esta obra en librerías de saldo y ocasión.

Sí, por favor búsquenme este libro

Resumen

Dirs. Joan Egea i Fernàndez, Josep Ferrer i Riba ; Coord. Laura Alascio i Carrasco. La Llei 10/2008, de 10 de juliol, va aprovar el llibre quart del Codi civil de Catalunya, relatiu a les successions, tot derogant el Codi de successions de 1991. El llibre quart del Codi actualitza el dret successori català i hi aporta innovacions rellevants en tots els àmbits. Hi destaquen particularment, per la seva transcendència pràctica, la nova regulació dels pactes successoris; la modificació dels drets successoris abintestat, sobretot del cònjuge vidu; l#atribució de drets successoris a les parelles no casades; la modificació de les causes d#indignitat i de desheretament; la reformulació del règim de computació i imputació en les llegítimes, i la supressió de les reserves. Aquesta obra, feta amb rigor acadèmic però concebuda també com a instrument per a l#ús quotidià dels professionals del dret, conté un comentari de cadascun dels 377 articles del llibre quart i de les disposicions addicionals i transitòries de la Llei 10/2008. Els comentaris, redactats per acadèmics de reconeguda solvència en la matèria i per reputats professionals del dret, incloent-ne de l#àmbit notarial i registral, aborden els problemes d#aplicació pràctica que plantegen les normes del llibre quart. Hom hi trobarà solucions a les dificultats interpretatives, referències a la jurisprudència dels tribunals catalans elaborada en aplicació del dret preexistent i exposició de les possibilitats que obre la nova regulació per a la planificació successòria.

Dirs. Joan Egea i Fernàndez, Josep Ferrer i Riba ; Coord. Laura Alascio i Carrasco

Resumen

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información